Zwaar trainingsprogramma in januari
Geschreven door Femke   
dinsdag, 04 januari 2011 11:45

Allereerst wil ik via deze weg iedereen nog een gelukkig 2011 wensen!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een stukje schreef in mijn dagboek. Over de maand december was dan ook weinig te zeggen op voetbalgebied: door het winterse weer werden alle wedstrijden afgelast. Buiten trainen was daardoor ook niet altijd mogelijk en dus weken we dikwijls uit naar de zaal. Het was de laatste weken eigenlijk aftellen naar de winterstop.

Twee weken thuis zijn in België was heerlijk, eindelijk wat tijd voor familie en vrienden. Even helemaal niet aan voetbal denken, zalig! Sinds een week begint het weer te kriebelen om er opnieuw tegenaan te gaan, om hard te trainen en fit te worden. Ik droom van de UEFA Women's Champions League finale op 26 mei in het stadion van Fulham en daar wil ik de komende maanden alles voor doen.

Door de vele afgelastingen begint de terugronde voor ons met een hels programma: we spelen in Frankfurt op zaterdag 29 januari, de kwartfinale van de beker in Bayern München is verplaatst naar woensdag 2 februari en op zondag 6 februari volgt de competitiematch tegen Potsdam. Drie verplaatsingen in een week, naar alle uithoeken van Duitsland en vooral, tegen de beste ploegen van het land. Dat wordt zonder twijfel de beslissende week van het jaar. Dat is ook aan ons trainingsprogramma voor de maand januari te zien, met amper twee vrije dagen. Maar voor een Champions League titel heb ik dat graag over ;)

Veel groetjes en een leuke start in het nieuwe jaar!
Femke