Met de bus onderweg
Geschreven door Femke   
maandag, 08 november 2010 12:38

Hoi iedereen,
 
We zijn met FCR met de bus onderweg naar Denemarken, dus heb ik genoeg tijd om weer eens een stukje voor mijn dagboek te schrijven. Ik zit zoals bij elke verplaatsing naast Kozue, die het geluk heeft makkelijk te kunnen slapen en daardoor meestal niet veel meekrijgt van de hele rit. Handig voor mij, nu kan ik haar laptop gebruiken en wat surfen om de tijd te verdrijven. Verder doen we een soort van Olympiade op de bus, met spelletjes en opdrachten. De winnaar krijgt op de terugreis een slaapplaats in het gangpad, een mooie prijs ;). Eten en drinken is ook ruimschoots voorzien en als het verkeer wat mee zit komen we in de late namiddag na ongeveer 10 uur rijden helemaal in het noorden van Denemarken aan.
 
Woensdag spelen we dus de terugwedstrijd van de achtste finale van de Champions League. Net als vorige week is ook deze match rechtstreeks op Eurosport te volgen. Ik verwacht opnieuw een leuke match waarin Hjörring ongetwijfeld op zoek zal gaan naar een vroeg doelpunt. Ze kwamen woensdag al na een kwartier op voorsprong en beperkten zich daarna - begrijpelijk - tot georganiseerd verdedigen en scherp counteren, wat hun aardig lukte. Toch slaagden we er in ons duidelijk overwicht om te zetten in vier doelpunten. Door onze 4-2 overwinning hebben we een goede uitgangspositie maar met twee doelpunten op verplaatsing heeft de Deense kampioen nog alle kansen. 
 
De laatste wedstrijd van de heenronde van de competitie bij Saarbrucken en de eerste van de terugronde bij Leverkusen wonnen we allebei zonder grote problemen. In Saarbrücken kon ik eindelijk weer eens scoren, een enorme opluchting. Net als bij de hele ploeg gaat ook mijn vormcurve weer de goede richting uit. Hopelijk kunnen we dit tot de winterstop vasthouden. 

 
Groetjes, Femke